Servicii de contabilitate si fiscalitate
Follow Us On Twitter Follow Us On Facebook

Despre noi

 

Noi suntem partenerul tau de incredere in drumul catre excelenta! 

Suntem o echipa care ofera clientilor nostri servicii profesioniste de contabilitate, expertiza contabila si fiscala, evidenta contabila si consultanta fiscala. Un avantaj important oferit de societatea noastra de contabilitate este flexibilitatea dar si promtitudinea si corectitudinea raspunsurilor la solicitarile clientilor nostri.
Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta vasta in domeniile financiar-contabil atat la nivel de executie cat si la nivel managerial, dedicati meseriei noastre si orientati spre cerintele clientilor nostri.
In oricare situatie, noi oferim clientului cea mai potrivita solutie la problemele sale. Suntem conectati in permanenta la modificarile legislative, sesizand implicatiile acestora asupra societatii dumneavoastra.
In cadrul serviciilor oferite de catre societatea noastra se include, la cerere, implicarea noastra in formarea, organizarea si coordonarea compartimentului financiar contabil chiar si la sediul clientilor. 

Specialistii nostri comunica permanent cu clientii, raspunzand prompt la solicitarile lor, dandu-le sugestii pentru evolutia favorabila a afacerii lor, astfel firma noastra are de 16 ani numai clienti multumiti.

Noi va vom indruma pasii pentru a asigura conformitatea cu reglementarile specifice in vigoare, adaptabilitate la toate noutatile legislative si prestatii la cele mai inalte standarde profesionale de calitate.

Sub toate aspectele financiare ale activitatii, experienta si cunostintele echipei noastre se vor traduce in avantaje nete, concrete si imediate pentru dumneavoastra.

Firma noastra asigura o gama larga de servicii integrate si solutii in urmatoarele domenii: contabilitate, gestiune, salarizare si consultanta fiscala. Echipa noastra de specialisti are experienta vasta si expertiza calificata in toate aceste arii.